Random Runner Speluitleg

De Random Runner gokkast is een online gokkast met een basis- of onderspel, een 0-1 spel, 04 spel en een bonusspel of ook wel bovenspel genoemd. Je kunt op de Random Runner gokken met een minimuminzet van 10 eurocent en de maximale inzet is 50 eurocent per draai in het bovenspel.

Het rollenspel bestaat uit 3 rollen en de winlijnen lopen van links naar rechts. Je wint prijs als je 1, 2 of 3 gelijke symbolen krijgt op een winlijn. Bij 3 ster symbolen heb je de hoofdprijs en win je 200 punten. De rollen worden automatisch vastgehouden voor eventueel winnende posities. Bij sommige gevallen geldt het bar symbool als wild op de 3e rol waardoor de kans op winnen nog groter wordt. De gokkast Random Runner heeft ook een autohold functie. Hiermee kun je de gokkast automatisch laten draaien en dit kun je natuurlijk altijd weer onderbreken. De autoholdfunctie kun je maximaal 1 keer achter elkaar gebruiken.

Als je in het basisspel minder dan 4 punten wint dan komen deze punten in het 0-4 spel terecht. Wanneer deze punten door het 0-4 spel gaan dan win je of niets of direct 4 punten. Bij het basisspel gelden drie kroontjes als een mystery symbool en deze kunnen op de 5 winlijnen kris-kras vallen. Deze kroontjes leveren je standaard 20 punten op.

Wanneer je punten hebt gewonnen in het basisspel dan zet je deze door naar de Random Runner clubmeter of spaar je ze op bij je creditmeter. De clubmeter van de Random Runner bestaat uit 1 grote meter en deze kan maximaal tot 800 punten oplopen. Heb je meer dan 800 punten dan worden deze automatisch teruggezet naar je creditmeter.

Je kunt door middel van het WARP 0-1 spel gewonnen punten direct doorzetten van de creditmeter naar de clubmeter. Hierbij is de kans dat je de punten zonder verlies doorzet 99,9%. Als je punten eenmaal op je clubmeter staan dan kun je meteen in het bovenspel gaan gokken.

Bij het bovenspel van de Random Runner speel je op 3 rollen en op 5 winlijnen. De inzet is 1 credit per winlijn. Voor het bovenspel is er een speciaal bovenspel winplan welke je op de Random Runner gokkast vermeld ziet staan.